Crema de ficat

Se fierbe ficatul in apa clocotita 15-20 minute. Se trece prin masina de tocat, se freaca cu untul, laptele, sarea si piperul. Dupa gust, se poate ada

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr. ficat de porc
  • 50 gr. unt
  • 1 lingurita lapte
  • ceapa
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierbe ficatul in apa clocotita 15-20 minute. Se trece prin masina de tocat, se freaca cu untul, laptele, sarea si piperul. Dupa gust, se poate adauga si ceapa tocata, cruda sau calita Cu aceasta pasta se ung feliile de franzela.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc