Pentru franzela umpluta cu pasta de carne se taie franzeluta pe jumatate, se scobeste miezul si se umple cu o umplutura facuta din unt frecat spuma.
Pentru franzela umpluta cu pasta de carne se taie franzeluta pe jumatate, se scobeste miezul si se umple cu o umplutura facuta din unt frecat spuma in care se adauga pe rind pasta de peste, sunca, salam, castraveciori, sardele, masline si gogosari, toate taiate bucatele mici. Se umple bine franzela si se da la rece. Cand este bine intarita se taie felii subtiri, cam de 1/2 c m si se serveste.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii