Franzelute umplute

Franzeluta se scobeste de miez. Se freaca bine untul, iar sunca si salamul se trec prin masina de tocat. Castraveciorul, gogosarul si maslinele se to

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 franzeluta
  • 100 gr sunca
  • 50 gr salam
  • 50 gr masline
  • 200 gr unt
  • 1 gogosar in otet
  • 1 castravete murat

Mod de preparare

Franzeluta se scobeste de miez. Se freaca bine untul, iar sunca si salamul se trec prin masina de tocat. Castraveciorul, gogosarul si maslinele se toaca foarte marunt, apoi se amesteca cu pasta de sunca si cu untul. Cu amestecul obtinut se umple franzeluta. Se pune la frigider sa se intareasca pasta.


Cand se serveste se taie in felii de 1 cm.

Alte retete:

Ciuperci umplute

Zacusca

Chiftele

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori