Tocati marunt ciupercile si ceapa. Separat, intr-o cratita de teflon, puneti la topit untul. Puneti ciupercile si ceapa la calit. Lasati vasul pe f
Tocati marunt ciupercile si ceapa.
Separat, intr-o cratita de teflon, puneti la topit untul.
Puneti ciupercile si ceapa la calit. Lasati vasul pe foc domol timp de 20 de minute.
Folositi rosii proaspete, ca sa obtineti un suc, pe care il veti adauga treptat peste ciupercile si ceapa calite.
Puneti sare si piper, dupa gust.
Omogenizati compozitia pana devine ca o pasta.
Cu aceasta pasta puteti pregatiti sandvisuri cu sunca de Praga sau cu cascaval.
Decorati sandvisurile cu ridichi, taiate in felii subtiri si cu frunze de patrunjel.
Pofta buna!
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti aici:
Ciuperci umplute
Perfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!
Briose aperitiv cu legume si sunca presata• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaPrunele bine spalate se asaza in borcane de 800 ml. Se masoara cantitarea necesara de lichid de care avem nevoie. 1/3 din...
Compot de prune in otetSe curata lamaia de coaja, apoi se taie marunt si se piseaza cu zaharul. Se introduce apoi in vasul cu ceai fierbinte, se...
Punch de lamaieO minunatie de gust, plus ca se face atat de usor. 🙂
Prajitura cu afine pentru copiiAm gasit reteta de sos vanatoresc intr-o revista, mi-a placut si m-am gandit sa o incerc si eu. Si chiftelutele de sfecla...
Chiftelute de sfecla cu sos vanatorescPuiul grill se tine intr-un bait format din apa, vin, otet, sare si mirodenii timp de 100 minute (1 ora si jumatate). Se lasa...
Ananas cu puiIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii