Taiatzi felii mai groase de cascaval ( eu le-am taiat prea subtiri) si decupati in centrul lor , cu ajutorul unui paharel nu f. mare. Ungeti feliile d
Taiatzi felii mai groase de cascaval ( eu le-am taiat prea subtiri) si decupati in centrul lor , cu ajutorul unui paharel nu f. mare.
Ungeti feliile de paine cu unt, bine de tot, puneti cascavalul decupat pe felie si ou in gaura din cascaval.
Le-am bagat la cuptor la 175 grade pt 10 min. pana s-a topit cascavalul si s-a facut oul.
Pofta buna!
Reteta Oua de prepelita pe pat de paine a fost propusa de Pocahontas pe forum culinar.ro
Alte retete de sandviciuri gasiti aici:
Croque Monsieur,
Franzeluta umpluta,
Croque monsieur
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseUn fel de mâncare principal, creat ad-hoc, după o revizie prin frigider și cămară! Cu un pic de...
Ceapa umpluta cu carne de pui, bacon si branzeturiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii