Pasta aromata de cartofi

Cartofii se curata de coaja, se taie cubulete si se fierb. Se scurg de apa si cit sunt inca fierbinti se paseaza si se amesteca usor cu untul si smint

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg. cartofi
  • o ceapa potrivita
  • sare
  • piper alb
  • cimbru
  • marar
  • 3 catei de usturoi
  • busuioc
  • 4 linguri smintina
  • un sfert pachet unt

Mod de preparare

Cartofii se curata de coaja, se taie cubulete si se fierb. Se scurg de apa si cit sunt inca fierbinti se paseaza si se amesteca usor cu untul si smintina. Se obtine un piure. Ceapa se curata si se da pe razatoare, apoi se amesteca în piure. Mararul se toaca si impreuna cu usturoiul pisat si celelate condimente (dupa gust) se incorporeaza in pasta de cartofi. Se lasa sa stea 3-5 ore la rece.
Se serveste tartinabil. Se orneaza cu marar sau ardei rosii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori