Se spala ficatul, se sterge bine si se coace in cuptor. Cind este copt, se lasa sa se raceasca, apoi se rade pe razatoarea de zarzavat. Se pune intr-u
Se spala ficatul, se sterge bine si se coace in cuptor. Cind este copt, se lasa sa se raceasca, apoi se rade pe razatoarea de zarzavat. Se pune intr-un castron, se adauga ceapa tocata marunt, uleiul, sarea, piperul si otetul. Se amesteca bine si se asaza pe farfurie Se garniseste cu rotogoale de ou puse pe salata verde tocata.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii