Pentru pasta pentru tartine de post va trebuie margarina, boia dulce, masline fara sambure, Secretul Gustului, o ceapa tocata marunt frecata cu sare.
Pentru pasta pentru tartine de post va trebuie un pachet de margarina, o lingurita de boia dulce, 100 gr. de masline fara sambure, o lingurita de Secretul Gustului, o ceapa tocata marunt frecata cu sare, apoi clatita cu apa rece. Toate acestea se amesteca la un loc, rezultand o pasta foarte gustoasa, dupa care se unge pe pain.
Pasta pentru tartine de post se serveste cu ceai.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii