Paine se curata de coaja si se taia bucuri mari iar sunca se taie felii subtiri. Se pune grisul la fiert in lapte, se adauga miezul de paine si se mai
Paine se curata de coaja si se taia bucuri mari iar sunca se taie felii subtiri. Se pune grisul la fiert in lapte, se adauga miezul de paine si se mai lasa la fiert 5 minute. Se raceste si se adauga 2 oua, amestecand continuu pana se formeaza o pasta omogena. S eintinde o foaie cu grosimea de 2 cm, deasupra se asaza sunca taiata si se ruleaza. Se asaza rulada intr-o tava unsa cu ulei si se unge deasupra cu un ou batut. Se introduce apoi la cuptor pentru 30 de minute.
Se serveste rulada calda.
Alteretete:
Oua umplute
Ciuperci la cuptor
Ciuperci umplute
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii