Se pune cate o felie de cascaval pe fiecare felie de paine, apoi se unge un strat subtire de ketchup. Se asaza din nou cate o felie de sunca si restu
Se pune cate o felie de cascaval pe fiecare felie de paine, apoi se unge un strat subtire de ketchup. Se asaza din nou cate o felie de sunca si restul feliilor de cascaval. Se asaza o felie de paine deasupra. Separat, se amesteca ouale cu laptele, apoi se adauga sare si piper. Se dau sandviciurile prin acest amestec si se prajesc apoi intr-o tigaie cu ulei incins cate 2-3 minute pe fiecare parte.
Se servesc imediat cu salata de rosii cu castraveti.
Alte aperitive:
Piftie de curcan Ciuperci la cuptor Saratele
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii