Se pune cate o felie de cascaval pe fiecare felie de paine, apoi se unge un strat subtire de ketchup. Se asaza din nou cate o felie de sunca si restu
Se pune cate o felie de cascaval pe fiecare felie de paine, apoi se unge un strat subtire de ketchup. Se asaza din nou cate o felie de sunca si restul feliilor de cascaval. Se asaza o felie de paine deasupra. Separat, se amesteca ouale cu laptele, apoi se adauga sare si piper. Se dau sandviciurile prin acest amestec si se prajesc apoi intr-o tigaie cu ulei incins cate 2-3 minute pe fiecare parte.
Se servesc imediat cu salata de rosii cu castraveti.
Alte aperitive:
Piftie de curcan Ciuperci la cuptor Saratele
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii