Sandviciurile asortate mai contin pe langa unt, pate, icre si salam, masline, castraveti si gogsari murati, telemea si rosii cherry.
Sandviciurile se pregatesc asa: se taie paine in diferite forme. Se ung o parte cu unt, iar altele cu icre sau pate de ficat. Se pun betisoare de cascaval, salam si branza rasa, apoi se decoreaza cu rondele de masline, de castraveti murati si fasii de gogosari. Se orneaza cu rosii cherry pe fiecare platou.
Se servesc ca aperitiv.
Alte aperitive:
Ciuperci umplute
Chiftele
Placinta cu carne
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii