Sandviciuri cu brinza de vaci

Se da brinza prin sita, se amesteca cu unt si se freaca pina devine spuma. Se imparte compozitia in patru parti si apoi se amesteca o parte cu galbenu

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • felii de piine
  • 1/4 kg. brinza de vaci
  • 1/4 pachet unt
  • 2 galbenusuri fierte
  • 100 gr. masline
  • chimen
  • boia de ardei
  • mustar
  • ridichi
  • verdeata

Mod de preparare

Se da brinza prin sita, se amesteca cu unt si se freaca pina devine spuma. Se imparte compozitia in patru parti si apoi se amesteca o parte cu galbenusul dat prin sita pina se obtine o culoare galbena. O alta parte din brinza se amesteca cu maslinele date prin sita pina se obtine o culoare cenusie. O alta parte se amesteca cu chimen pisat si dat prin sita, iar alta cu mustar, obtinindu-se culori diferite. Cu aceasta compozitie se ung feliile de piine si se decoreaza cu verdeata si ridichi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori