Laptii de peste se inabusa in ulei apoi se trec prin sita si se potrivesc de sare si piper. Se ung feliile de piine cu laptii pregatiti.
Laptii de peste se inabusa in ulei apoi se trec prin sita si se potrivesc de sare si piper. Se ung feliile de piine cu laptii pregatiti.
Se decoreaza cu cozi de raci, cu felii de gogosari sau castraveciori
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii