Sandvisul “Cuptorul de Aur” este un aperitiv delicios si consistent. Se ung feliile de paine cu unt. Se pune morcovul, dovlecelul, telemeaua si maioneza intr-un castron.
Sandvisul “Cuptorul de Aur” este un aperitiv delicios si consistent. Se ung feliile de paine cu unt. Se pune morcovul, dovlecelul, telemeaua si maioneza intr-un castron si se amesteca. Se pune cate o felie de carne pe fiecare din cele patru felii de paine. Se acopera carnea cu cate o felie de salata si cateva felii de castravete si rosie, se condimenteaza si se pune deasupra o a doua felie de paine. Se imparte compozitia de telemea in patru si se unge cel de-al doilea strat de paine. Se presara hrean sau mustar, iar apoi se pun deasupra celelalte felii de paine. Se taie sandwichurile pe diagonala si se servesc.
Calorii/portie: 680
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii