Feliile de franzela se orneaza(cu spritul) cu pasta de ficat prajit, dat prin sita si amestecat cu unt proaspat si piper, nucsoara si stropit cu foart
Feliile de franzela se orneaza(cu spritul) cu pasta de ficat prajit, dat prin sita si amestecat cu unt proaspat si piper, nucsoara si stropit cu foarte putin vin. Feliile de franzela se mai pot unge cu aceasta pasta si se pot glasa cu aspic, iar pe deasupra se orneaza cu gogosari. Se pot unge si fara nici o garnitura Se prepara numai in momentul cind se servesc, pentru a nu-si schimba culoarea.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii