Sandwich Reuben cu carne de vita si dressing rusesc

Ai putea spune orice despre acest sandwich, mai putin ca este banal. Este o reteta minunata de sandwich, cu carne de vita si sos rusesc pregatit in casa, un deliciu pentru care colegii te vor invidia cu siguranta.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Sandwich Reuben cu carne de vita si dressing rusesc

Ingrediente

  • Pentru sandwich:
  • 1 lingura unt
  • 2 felii paine de secara
  • 2 felii de emmentaler
  • razuit
  • varza murata taiata marunt
  • 1 lingura dressing rusesc
  • carne de vita din friptura - se poate folosi cu succes friptura ramasa de o zi inainte
  • este o transformare delicioasa
  •  
  • Pentru dressingul rusesc:
  • 1 lingurita maioneza
  • 1 lingurita smantana
  • 1 lingurita ketchup
  • 1 lingura sos Worcestershire
  • 2 linguri ceapa data pe razatoare
  • 1 lingurita hrean razuit fina
  • sucul de la jumatate de lamaie
  • putin chili dupa gust
  • paprika
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Un sandwich pe cat de simplu de facut, pe atat de gustos. Cu siguranta colegii de lucru iti vor cere reteta, este o modalitate ingenioasa si deosebita de a servi friptura veche de o zi, mult mai bine decat sa-i schimbi doar garnitura de exemplu :).

In primul rand prepari dressing-ul rusesc, pentru care doar trebuie sa amesteci toate ingredientele.

Incalzeste o tigaie non aderenta.

Unge cu unt in exterior ambele felii de paine. Jumatate din cantitatea de branza razuita aseaz-o pe o felie de paine, pune deasupra jumatate din varza murata, jumatate din dressing, carnea de vita, apoi restul de dressing, varza, branza razuita, si apoi felia de paine.

Pune sandwich-ul in tigaie, apasa-l usor, si prajeste-l pe ambele parti pana se rumeneste si branza se topeste, aproximativ, 2-4 minute pe fiecare parte.


Serveste sandwich-ul Reuben cu carne de vita si varza murata oricand iti este pofta de ceva bun si simplu de facut.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci calugaresc de vinete

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Paste cu sos de rosii si busuioc

Paste cu sos de rosii si busuioc

Fiica mea le adoră. Reteta inventata de mine.

Paste cu sos de rosii si busuioc
Tarta cu piersici

Tarta cu piersici

Pentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...

Tarta cu piersici
Cele mai apreciate rețete
Prajitura foaie peste foaie
1
Romania

Prajitura foaie peste foaie

Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...

Prajitura foaie peste foaie
Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)
2
Romania

Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)

Aceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...

Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)
Gogosari cu conopida si struguri
3
Romania

Gogosari cu conopida si struguri

E toamna! Da...e toamna...e vremea conservelor pentru iarna. Cel putin la mine acasa. Am mancat la o matusa din Bistrita o...

Gogosari cu conopida si struguri
Salata de fasole verde
4
Romania

Salata de fasole verde

Se fierbe fasolea verde si se taie bucatele mici. Se rade morcovul, se taie patrunjelul, ceapa si 2-3 catei de usturoi. Se...

Salata de fasole verde
Lichior de menta
5
Romania

Lichior de menta

Lichiorul de menta este o bautura deosebita. Pentru a face aceasta reteta de lichior aveti nevoie frunze de menta, alcool si...

Lichior de menta