Am mai facut shaorma si alta data dar cu foi din clatite, pregatite in casa. De data asta am cumparat lipii libaneze si doar le-am umplut. Pieptul de
Am mai facut shaorma si alta data dar cu foi din clatite, pregatite in casa. De data asta am cumparat lipii libaneze si doar le-am umplut. Pieptul de pui taiat fasii il frigem pe grill sau il prajim in putin ulei. Saram si piperam. Cartofii ii taiem si ii prajim in ulei. Taiem felii ardeiul gras si castravetii. Preparam maioneza din 2 galbenusuri, o lingurita mustar, 200 ml ulei, sare, piper si zeama de lamaie dupa gust. La sfarsit o amestecam cu 2 linguri de smantana.
Ungem lipia cu maioneza, asezam apoi cantitatile dorite de carne, cartofi, ardei gras, castraveti, ketchup, presaram sare, piper, cimbru.
Se ruleaza strans si se serveste. Sursa acestei retete este blogul culinar: truedelights
Alte retete recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii