Tartine

Pe felii de piine foarte subtiri se pune brinza de vaci, frecata cu sare, boia dulce, smintina si chimen; sare, piper si tarhon tocat; rulouri de su

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piine
  • brinza de vaci
  • boia dulce
  • smintina
  • chimen
  • sunca
  • maioneza
  • masline
  • condimente

Mod de preparare

Pe felii de piine foarte subtiri se pune brinza de vaci, frecata cu sare, boia dulce, smintina si chimen; sare, piper si tarhon tocat; rulouri de sunca, umplute cu maioneza, sustinute cu o scobitoare si decorate cu felii de masline; sardele din conserva, frecate cu piper, sare, zeama de lamiie, decorate cu felii de lamiie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori