Tortilla din faina de grau este o alternativa rapida si gustoasa pentru orice fel de paine fie pentru sandvici sau sosuri si mancaruri.
Mod de preparare:
Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat omogen. Din acesta se portioneaza "bile" care se intind cu sucitorul pe masa infainata. Se pun pe gratarul incins si se frig pe ambele parti.
Se pot servi la diverse sosuri, salate, mancaruri, sau chiar si shaorma.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii