Unt cu patrunjel si lamaie

Untul cu patrunjel si lamaie se foloseste la aperitive, gustari pe paine prajita cu felii de rosii. Se toaca marunt patrunjelul verde, se bate si se amesteca cu unt spumos.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g unt
  • patrunjel
  • zeama de lamaie
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Pentru untul cu patrunjel si lamaie se toaca marunt patrunjelul verde, se bate intr-o piulita si se amesteca cu unt spumos. Se adauga sare, piper si zeama de lamaie dupa gust.


Untul cu patrunjel si lamaie se foloseste la aperitive, gustari pe paine prajita cu felii de rosii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

American pancakes

American pancakes

Acestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....

American pancakes
Ciorba radauteana cu piept de pui

Ciorba radauteana cu piept de pui

Pentru ciorba radauteana aveti nevoie de piept de pui, morcovi, ceapa, ardei, telina, usturoi, pastarnac, oua, smantana si...

Ciorba radauteana cu piept de pui
Musaca de cartofi cu carne de vitel - Reteta video

Musaca de cartofi cu carne de vitel - Reteta video

Vine din Turcia, Arabia, Balcani și are o savoare aparte. Se prepară ba cu cartofi fierți, piure sau chiar prăjiți, ba...

Musaca de cartofi cu carne de vitel - Reteta video
Cele mai apreciate rețete
Desert chec cu lamaie si mac
1
Prajituri

Desert chec cu lamaie si mac

Iata o reteta super simpla de chec aromat cu lamaie, usor crocant de la macul din interior si cu o glazura dulce-acrisoara de...

Desert chec cu lamaie si mac
Parteneri
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Gustos.RO

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache