Compot de mure

Punem murele intr-o sita, le spalam cu apa rece si le strecuram. Le stratificam cu zaharul in borcane si le acoperim cu apa. Cand borcanele sunt pline

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 kg mure
  • 2 kg zahar
  • Conservant

Mod de preparare

Punem murele intr-o sita, le spalam cu apa rece si le strecuram. Le stratificam cu zaharul in borcane si le acoperim cu apa. Cand borcanele sunt pline adaugam conservantul si inchidem bine. Borcanele inchise le fierbem intr-o oala la 80 de grade, 20 de minute. Lasam borcanele sa se raceasca in oala si le depozitam la rece.
Alte retete recomandate

Compot de visine

Dulceata visine

Sirop coacaze

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori