Se pun intr-un borcan, alternativ, un rand de fructe, un rand de zahar, pana se termina ingredientele. Se stropesc randurile de visine cu rom si se pr
Se pun intr-un borcan, alternativ, un rand de fructe, un rand de zahar, pana se termina ingredientele. Se stropesc randurile de visine cu rom si se presara cateva bucatele de vanilie. Se leaga borcanul cu un tifon si se lasa la soare 10 zile. Dupa 10 zile se pune in borcan salicilatul, se clatina bine borcanul, ca sa se amestece. Se leaga borcanul cu celofan si se pune la loc rece.
Compotul se foloseste iarna, ca atare, sau cu putin sirop facut din apa cu zahar.
Alte retete recomandate:
Compot de caise
Compot de mere
Compot de visine
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryCand am facut umplutura de dovleac am facut dintr-un dovleac de 3 kg din care am facut trei retete. Am pus la fiecare reteta...
Pateuri cu dovleacPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii