O reteta care merita incercata! Pentru concurs ,,toamna se numara borcanele"
Se curata si se spala in 2-3 ape ciupercutele,se lasa sa se scurga intr-o strecuratoare. Intr-o craticioara cu gura mai larga se pun ciupercile impreuna cu uleiul,ceapa taiata solzisori,boabele de piper,lingura de sare,dafinul si sucul de la lamaie,se adauga si 50 ml apa rece,se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba la foc domol cca.15 minute. Se pune totul fierbinte,in borcane mici(cat sa folosesti o data),apoi se inchid ermetic si se pun la fiert la bain-marie,cca 45 minute.Se scot se acopera cu un prosop gros si se lasa sa se raceasca in voie ,apoi se depoziteaza in pivnite racoroase.Aceste delicatese din ciuperci se pot servi ca si garnitura la fripturi,ca salata sau pot fi gatite.Sunt delicioase! Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii