Curatati ciupercile, spalati-le si puneti-le la fiert pentru 20 de minute in apa cu ceva sare, apoi scurgeti-le de apa. Curatati ardeiul si ceapa, sp
Curatati ciupercile, spalati-le si puneti-le la fiert pentru 20 de minute in apa cu ceva sare, apoi scurgeti-le de apa. Curatati ardeiul si ceapa, spalati-le si taiati-le julienne. Puneti intr-o oala la fiert otetul cu 2 litri de apa, 2 linguri sare grunjoasa si boabele de mustar. Cand incepe sa fiarba in clocot, luati-o de pe foc. Puneti intr-un borcan de 5 litri ciupercile, ardeiul, mararul, piperul si ceapa. peste acestea turnati amestecul de apa si otet fierbinte, apoi deasupra puneti uleiul. Legati borcanul cu celofan si sfoara.
Lasati cel putin 5 zile la marinat, la loc racoros, inainte de a-l desface.
Alte retete:
Compot de gutui Varza murata Castraveti bulgaresti
Fiica mea le adoră. Reteta inventata de mine.
Paste cu sos de rosii si busuiocPentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...
Tarta cu piersiciPrajitura cu foi si crema caramel este o prajitura de casa delicioasa, ce poate fi pregatita de sarbatori sau de Craciun....
Prajitura cu foi si crema caramelAceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...
Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieO reteta pe care o pregatesc an de an, este foarte gustoasa si tine foarte bine peste iarna...asta daca mai apuca si nu se...
Gogosari in sosE toamna! Da...e toamna...e vremea conservelor pentru iarna. Cel putin la mine acasa. Am mancat la o matusa din Bistrita o...
Gogosari cu conopida si struguri
Comentarii