Curatati ciupercile, spalati-le si puneti-le la fiert pentru 20 de minute in apa cu ceva sare, apoi scurgeti-le de apa. Curatati ardeiul si ceapa, sp
Curatati ciupercile, spalati-le si puneti-le la fiert pentru 20 de minute in apa cu ceva sare, apoi scurgeti-le de apa. Curatati ardeiul si ceapa, spalati-le si taiati-le julienne. Puneti intr-o oala la fiert otetul cu 2 litri de apa, 2 linguri sare grunjoasa si boabele de mustar. Cand incepe sa fiarba in clocot, luati-o de pe foc. Puneti intr-un borcan de 5 litri ciupercile, ardeiul, mararul, piperul si ceapa. peste acestea turnati amestecul de apa si otet fierbinte, apoi deasupra puneti uleiul. Legati borcanul cu celofan si sfoara.
Lasati cel putin 5 zile la marinat, la loc racoros, inainte de a-l desface.
Alte retete:
Compot de gutui Varza murata Castraveti bulgaresti
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiIdeal de facut si o mancare delicioasa.
Sufleu de dovlecel cu legumeCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare.
Ciorba cu carne de porcCuloare,simplitate si gust!
Sufleu de branza cu brocoliO reteta usoara plina de legume si vitamine pe care o putem consuma si in timpul postului.
Tocana de legume cu orez pentru iarnaSalata cu cuscus si legume este o salata rapida si pe gustul tuturor. Sa nu mai spun ca e si foarte simplu de preparat.
Salata cu cuscus si legume
Comentarii