Intr-un vas de pamant se pun fileuri de heringi, iar peste fileuri se presara morcovii rasi pe razatoare, boabe de piper, cimbru, o frunza de dafin si
Intr-un vas de pamant se pun fileuri de heringi, iar peste fileuri se presara morcovii rasi pe razatoare, boabe de piper, cimbru, o frunza de dafin si ceapa taiata foarte subtire. Se pune al doilea strat de heringi si din nou legume. Se toarna uleiul,cat sa le acopere, cele 2 linguri de otet si se acopera vasul.
Se lasa sa se marineze 2-3 zile apoi se serveste.
Alte retete:
Castraveti bulgaresti in otet
Ardei copti
Zacusca
Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui• taiati ceapa si ardeii kapia cuburi • setati slow cooker Crock-Pot 2,4 L Black pe modul de
Papricas cu gnocchi si lipie de casaSarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.
Sarmale fierte in oala de lutEste un aperitiv tare bun pe masa de sarbatori, de pus la pachet sau oricum preferati sa il serviti! Important este ca e...
Chec aperitivAm pus zaharul in cratita la caramelizat, eu am adaugat si o bucatica de unt dar daca faceti reteta de post nu mai puneti...
Orez cu prune uscateTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniAnul acesta am pus impreuna cu mama gogonele colorate si dragute, ne-am jucat aranjandu-le in borcane, dar cel mai mult o sa...
Gogonele in saramuraO reteta foarte gustoasa pentru vara! Retete dietetice
Tortilla cu spanacPrintre proviziile mele de la congelator, întotdeauna am avut și câteva pungi de fasole boabe, pe care le...
Ciorba de fasole boabe
Comentarii