Intr-un vas de pamant se pun fileuri de heringi, iar peste fileuri se presara morcovii rasi pe razatoare, boabe de piper, cimbru, o frunza de dafin si
Intr-un vas de pamant se pun fileuri de heringi, iar peste fileuri se presara morcovii rasi pe razatoare, boabe de piper, cimbru, o frunza de dafin si ceapa taiata foarte subtire. Se pune al doilea strat de heringi si din nou legume. Se toarna uleiul,cat sa le acopere, cele 2 linguri de otet si se acopera vasul.
Se lasa sa se marineze 2-3 zile apoi se serveste.
Alte retete:
Castraveti bulgaresti in otet
Ardei copti
Zacusca
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligam-am inspirat de la Oanapl: https://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-cartofi-81779.html cu exceptia faptului ca eu...
Ciorba de post cu cartofi noiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii