Se cresteaza maslinele in lung, se pun in apa si se lasa jumatate de ora. Separat se fierbe apa cu otetul, foaia de dafin si zaharul, apoi se adauga
Se cresteaza maslinele in lung, se pun in apa si se lasa jumatate de ora. Separat se fierbe apa cu otetul, foaia de dafin si zaharul, apoi se adauga uleiul, lamaia, maslinele si se lasa sa mai fiarba cateva clocote. Se iau de pe foc, se pun la camara si se lasa asa cateva zile, apoi se pot folosi.
Se pot folosi la salate, fripturi sau mancaruri cu peste.
Alte retete:
Varza murata
Zacusca
Ardei copti
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii