Se curata ciupercile, se separa de codite si se spala in multe ape. Se pun intr-un vas emailat, cu sare si un pahar de ulei. Se fierb pe foc mic, sa s
Se curata ciupercile, se separa de codite si se spala in multe ape. Se pun intr-un vas emailat, cu sare si un pahar de ulei. Se fierb pe foc mic, sa scada in zeama lor. Cand nu mai au zeama, ciupercile se pun intr-un borcan de 3 l, se acopera cu lichid fiert si racit si se leaga borcanul cu celofan. Ciupercile se pot pune si in borcane mici. Lichidul se prepara dintr-un litru de apa si trei linguri de otet, in care se adauga o lingura de sare, in afara de sarea pusa peste ciuperci la inceput. Borcanele, legate cu celofan pus in doua, se pun in cuptorul aragazului si se sterilizeaza o jumatate de ora. Ciupercile se pastreaza peste iarna.
Alte retete:
Castraveti bulgaresti
Zacusca de ciuperci
Sos de ciuperci
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligam-am inspirat de la Oanapl: https://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-cartofi-81779.html cu exceptia faptului ca eu...
Ciorba de post cu cartofi noiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii