Gogonele in saramura

Intr-un borcan de 5 l se aseaza gogonelele si se pune apa peste ele cat sa ajunga la buza borcanului. Se rastoarna apa intr-o cratita si se adauga 1

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Gogonele in saramura

Ingrediente

  • Gogonele
  • zahar
  • otet
  • ulei
  • piper boabe
  • cimbru
  • marar
  • hrean
  • seminte mustar

Mod de preparare

Intr-un borcan de 5 l se aseaza gogonelele si se pune apa peste ele cat sa ajunga la buza borcanului.

Se rastoarna apa intr-o cratita si se adauga 1 cana cu zahar (cana e cam de 300 ml pana in buza,) 1/2 l otet, 1 lingura ulei, 1/2 cana sare, piper boabe, cimbru, marar si se lasa sa fiarba , se pune fierbinte peste gogonelele asezate in borcan + hrean sau seminte de mustar.


Pofta buna!

Reteta Gogonele in saramura a fost propusa de SIMONA.B pe forum culinar.ro

Alte retete cu gogonele gasiti aici:

Dulceata de gogonele umplute cu nuca,

Amestec de muraturi,

Salata asortata

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc