Intr-un borcan de 5 l se aseaza gogonelele si se pune apa peste ele cat sa ajunga la buza borcanului. Se rastoarna apa intr-o cratita si se adauga 1
Intr-un borcan de 5 l se aseaza gogonelele si se pune apa peste ele cat sa ajunga la buza borcanului.
Se rastoarna apa intr-o cratita si se adauga 1 cana cu zahar (cana e cam de 300 ml pana in buza,) 1/2 l otet, 1 lingura ulei, 1/2 cana sare, piper boabe, cimbru, marar si se lasa sa fiarba , se pune fierbinte peste gogonelele asezate in borcan + hrean sau seminte de mustar.
Pofta buna!
Reteta Gogonele in saramura a fost propusa de SIMONA.B pe forum culinar.ro
Alte retete cu gogonele gasiti aici:
Dulceata de gogonele umplute cu nuca,
Amestec de muraturi,
Salata asortata
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii