Pentru aceasta reteta de gogosari cu mustar aveti nevoie de 5 kg gogosari taiati, 500 ml de ulei, 250 ml de otet.
Pentru gogosarii cu mustar, se fierbe baitul cu mirodenii timp de zece minute, apoi se adauga gogosarii; se fierb timp de treizeci de minute, dupa care se pun fierbinti in borcane. Se leaga bine, apoi se acopera cu paturi pana a doua zi.
Gogosarii cu mustar se pot servi la fripturi, tocanite, etc.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii