Gogosari cu mustar

Pentru aceasta reteta de gogosari cu mustar aveti nevoie de 5 kg gogosari taiati, 500 ml de ulei, 250 ml de otet.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kg gogosari taiati
  • 500 ml de ulei
  • 250 ml de otet
  • 600 ml de bulion
  • 6 linguri de mustar
  • 8 linguri de zahar
  • sare dupa gust
  • mirodenii – boabe de mustar
  • piper si
  • foi de dafin

Mod de preparare

Pentru gogosarii cu mustar, se fierbe baitul cu mirodenii timp de zece minute, apoi se adauga gogosarii; se fierb timp de treizeci de minute, dupa care se pun fierbinti in borcane. Se leaga bine, apoi se acopera cu paturi pana a doua zi.


Gogosarii cu mustar se pot servi la fripturi, tocanite, etc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci