Gogosarii se spala, se usuca si apoi se inteapa cu un ac in cateva locuri, Se pun otetul impreuna cu apa la fiert (pentru fiecare litru de otet, se a
Gogosarii se spala, se usuca si apoi se inteapa cu un ac in cateva locuri, Se pun otetul impreuna cu apa la fiert (pentru fiecare litru de otet, se adauga 2,5 l de apa). Se adauga la fiecare litru de lichid cate o lingura de sare si una de miere de albine sau zahar. Se mai adauga boabe de piper si 1 pahar cu ulei la 5 litri de lichid. Dupa ce saramura incepe sa clocoteasca, se pun cate 3-4 gogosari la oparit si se asaza apoi in borcan. Se ia apoi otetul de pe foc, se lasa la racit si se toarna in borcan. Se acopera borcanul si se lasa in loc racoros.
Se servesc cu diferite mancaruri cu legume si carne.
Alte retete culinare:
Curcan umplut
Ciuperci la cuptor
Rulada de porc
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligam-am inspirat de la Oanapl: https://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-cartofi-81779.html cu exceptia faptului ca eu...
Ciorba de post cu cartofi noiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii