Gogosarii se spala, se usuca si apoi se inteapa cu un ac in cateva locuri, Se pun otetul impreuna cu apa la fiert (pentru fiecare litru de otet, se a
Gogosarii se spala, se usuca si apoi se inteapa cu un ac in cateva locuri, Se pun otetul impreuna cu apa la fiert (pentru fiecare litru de otet, se adauga 2,5 l de apa). Se adauga la fiecare litru de lichid cate o lingura de sare si una de miere de albine sau zahar. Se mai adauga boabe de piper si 1 pahar cu ulei la 5 litri de lichid. Dupa ce saramura incepe sa clocoteasca, se pun cate 3-4 gogosari la oparit si se asaza apoi in borcan. Se ia apoi otetul de pe foc, se lasa la racit si se toarna in borcan. Se acopera borcanul si se lasa in loc racoros.
Se servesc cu diferite mancaruri cu legume si carne.
Alte retete culinare:
Curcan umplut
Ciuperci la cuptor
Rulada de porc

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii