Gogosari murati intregi

Pentru gogosarii murati intregi, gogosarii, spalati, se sterg fiecare, se unge fiecare cu ulei si se inteapa de cateva ori.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • gogosari
  • 1 kg otet
  • 2 kg apa
  • frunze de telina
  • hrean
  • piper
  • foi de dafin
  • zahar
  • miere
  • cuisoare
  • enibahar

Mod de preparare

Gogosarii, spalati, se sterg fiecare, se unge fiecare cu ulei si se inteapa de cateva ori. Se aseaza in borcan si se oparesc cu baitul de mai sus. Se acopera borcanul cu tifon, iar a doua zi, se completeaza cu bait si se toarna ulei deasupra. Se leaga cu celofan.Gogosarii murati intregi sunt foarte buni.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci