Se aseaza in bidon un rand gogonele, un rand celelalte legume si mirodenii...pana se umple bidonul. Apa se pune la fiert cu sare (o lingura la un litr
Se aseaza in bidon un rand gogonele, un rand celelalte legume si mirodenii...pana se umple bidonul.
Apa se pune la fiert cu sare (o lingura la un litru de apa)...iar cand clocoteste...se ia si se toarna peste muraturi (asa clocotita)...se pune alta tura la fiert ...si tot asa...pana se umple bidonul...!!!
Dupa 1 saptamana se vantura.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii