Se aseaza castravetii bine spalati intr-un borcan de 3 litri, se adauga continutul plicului cu amestecul de condimente. Separat, se fierb 1,5 l apa c
Se aseaza castravetii bine spalati intr-un borcan de 3 litri, se adauga continutul plicului cu amestecul de condimente. Separat, se fierb 1,5 l apa cu 6 lingurite de sare. Se toarna saramura fierbinte peste castraveti, borcanul se inchide bine si se lasa sa se racoreasca. Se depoziteaza la roc racoros.
Se servesc la orice mancare cu carne sau se pot consuma cu sandviciuri si in salate.
Alte retete:
Varza murata
Dulceata de gutui
Zacusca
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligam-am inspirat de la Oanapl: https://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-cartofi-81779.html cu exceptia faptului ca eu...
Ciorba de post cu cartofi noiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii