Se ung peretii unui butoias cu usturoi pisat, dupa care se asaza pepenii intepati din loc in loc. Se pun intre ei legumele taiate felii, gogonele si
Se ung peretii unui butoias cu usturoi pisat, dupa care se asaza pepenii intepati din loc in loc. Se pun intre ei legumele taiate felii, gogonele si felii de mere. Se adauga catei de usturoi iar deasupra se asaza frunze de telina, crengute de marar si cimbru. Se face o saramamura din apa si sare si se toarna mai apoi peste legume, dupa care se astupa butoiasul.
Se serveste dupa cateva saptamani.
Alte retete culinare:
Ciuperci umplute
Piftie de curcan
Ciorba radauteana
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii