Se aleg rosii coapte si sanatoase, se taie in doua, apoi in felii subtiri. Cativa ardei grasi se taie ca fideaua, precum si frunza verde de marar si d
Se aleg rosii coapte si sanatoase, se taie in doua, apoi in felii subtiri. Cativa ardei grasi se taie ca fideaua, precum si frunza verde de marar si de patrunjel. Din toate se pun in proportiile dorite. Se pune totul intr-un vad adanc, adaugand sare dupa gust (ca si pentru mancare). La fiecare kilogram de rosii si ardei se mai adauga cate 2 kg. de salicil. Se amesteca bine, lasand sa stea asa o jumatate de ora, pana incepe sa lase apa. Se pune in sticle, se astupa bine cu dopuri fierte, se acopera cu smoala sau ceara, si se pastreaza sticlele la rece.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii