Rosii si ardei pentru ciorba

Se aleg rosii coapte si sanatoase, se taie in doua, apoi in felii subtiri. Cativa ardei grasi se taie ca fideaua, precum si frunza verde de marar si d

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • rosii
  • ardei
  • marar
  • patrunjel
  • salicil
  • sare

Mod de preparare

Se aleg rosii coapte si sanatoase, se taie in doua, apoi in felii subtiri. Cativa ardei grasi se taie ca fideaua, precum si frunza verde de marar si de patrunjel. Din toate se pun in proportiile dorite. Se pune totul intr-un vad adanc, adaugand sare dupa gust (ca si pentru mancare). La fiecare kilogram de rosii si ardei se mai adauga cate 2 kg. de salicil. Se amesteca bine, lasand sa stea asa o jumatate de ora, pana incepe sa lase apa. Se pune in sticle, se astupa bine cu dopuri fierte, se acopera cu smoala sau ceara, si se pastreaza sticlele la rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori