Negresa pufoasa cu glazura delicioasa de ciocolata!
Pune pe foc zaharul cu cacaua, laptele si untul. Lasa-le sa fiarba la foc mic pana se topeste untul si incepe sa fiarba cu basici, apoi opreste focul.
Pune deoparte 200 ml de glazura pe care o vom folosi la final.
Lasa restul compozitiei din craticioara sa se raceasca de tot.
Pune praful de copt peste faina si adauga cate putin in compozitia de ciocolata si mixeaza.
Adauga cate un ou si mixeaza bine dupa fiecare. Cel mai bine este sa alternezi ouale cu faina ca sa se omogenizeze mai bine.
Tapeteaza o tava de 20x30 cm cu hartie de copt si toarna compozitia.
Coace negresa la 180 grade, aproximativ 45 min si fa testul cu scobitoarea.
Scoate tava, fa mici gauri cu un betisor de frigaruie pe toata suprafata prajiturii si toarna deasupra glazura oprita.
Lasa negresa sa se raceasca de tot inainte sa o tai.
Pentru decor, presara deasupra fulgi de ciocolata.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO supa crema de toamna super delicioasa si sanatoasa.
Supa crema de gulii cu praz si cartofi la slow cooker Crock PotPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii