Biscuitii de post in doua culori pot fi facuti atat cu pudra de ceai verde (matcha) cat si cu cacao. Sunt niste biscuiti fragezi foarte buni, ce pot fi facuti nu doar in zilele de post.
Margarina, zahaul pudra si vaniliat se mixeaza bine impregna, dupa care se adauga faina si se framanta toate impreuna.
Aluatul se injumatateste iar intr-o 1/2 se framanta matcha-ul sau cacao.
Din fiecare aluat se ia cite o bucatica cit o aluna de padure se unesc si se modeleaza dupa fantezia fiecaruia (vezi foto) si se aseaza pe tava de copt.
Totul se introduce in cuptorul incins la o temp.150C cca 20-25 min.
Biscuitii de post in doua culori se desprind de pe hartia de copt cat sunt calzi.
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouSamosa cu cartofi este una dintre inepuizabilele variatiuni ale acestui fel indian de mancare de strada. In plus este o...
Samosa cu cartofiPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieNe place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mereSupa ungureasca de chimen este foarte buna si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de supa trebuie sa folositi 1 lingurita...
Supa ungureasca de chimenPentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si patrunjelul se...
Sos tartar cu patrunjelN-ai spune ca se poate face pandispan cu cirese, fara cirese, doar cu rahat. Urmareste reteta pas cu pas si invata cum sa...
Pandispan cu rahatDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii