Biscuitii de post in doua culori pot fi facuti atat cu pudra de ceai verde (matcha) cat si cu cacao. Sunt niste biscuiti fragezi foarte buni, ce pot fi facuti nu doar in zilele de post.
Margarina, zahaul pudra si vaniliat se mixeaza bine impregna, dupa care se adauga faina si se framanta toate impreuna.
Aluatul se injumatateste iar intr-o 1/2 se framanta matcha-ul sau cacao.
Din fiecare aluat se ia cite o bucatica cit o aluna de padure se unesc si se modeleaza dupa fantezia fiecaruia (vezi foto) si se aseaza pe tava de copt.
Totul se introduce in cuptorul incins la o temp.150C cca 20-25 min.
Biscuitii de post in doua culori se desprind de pe hartia de copt cat sunt calzi.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriAceasta reteta de inghetata de casa este absolut delicioasa. Daca va place laptele de pasare cu siguranta va va placea si...
Inghetata lapte de pasareRulada fina cu crema ganache de cafea este o reteta de prajitura de casa absolut delicioasa. Boabele de cafea din aluat dau...
Rulada fina cu ganache de cafeaSe pune laptele la fiert si, cand da in clocot, se adauga grisul in ploaie. Se fierbe 20 de minute, dupa care se ia vasul de...
Budinca de grisEste un desert potrivit pentru acest sezon. L-am preparat cu frișca LaDorna, care a fost extrem de potrivita în prepararea...
Tort cu capsuni si macSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelIncearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Comentarii