Am faramitat biscuitii in blender si amestecat cu crema de lapte, pana mi-a iesit o compozitie omogena. Dulce de leche se obtine din ingredientele am
Am faramitat biscuitii in blender si amestecat cu crema de lapte, pana mi-a iesit o compozitie omogena.
Dulce de leche se obtine din ingredientele amintite, fierte cam 3-4 ore pana capata consistenta si se ingroasa suficient; uneori mai adaug un praf de bicarbonat. Se amesteca biscuitii cu dulce de leche pana obtinem o pasta tare, din care se pot modela bilute. Am format bilute si le-am glazurat cu ciocolata. Pentru ca-mi trebuiau bile mai mari, mi-au iesit numai 14 bucati din care am facut niste melcisori.
Se servesc ca si desert. Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii