Blondine sunt un fel de bomoboane cu lapte foarte gustoase. Pentru aceasta reteta de bomboane trebuie sa folositi 350 grame lapte praf.
Blondine sunt un fel de bomoboane cu lapte foarte gustoase. Se pune pe foc intr-o craticioara apa, zaharul si cafeaua solubila. Se tine pana s-a topit zaharul, cam 5 minute.
Se ia de pe foc si se adauga margarina, amestecand pana se topeste. Se adauga si laptele praf si se amesteca bine pana e incorporat. Se pune toata compozitia intr-o forma unsa cu putin ulei si se lasa deoparte peste noapte.
A doua zi se taie in formele dorite.
Blondine se servesc ca atare. Daca doriti se pot si ambala in hartii colorate. Le puteti face chiar cadou.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii