Bomboane rafaello

Toata lumea cunoaste delicioasele bomboane rafaello. Urmarind reteta vei putea sa prepari si tu aceaste delicioase bomboane acasa.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Bomboane rafaello

Ingrediente

  • 200 gr. lapte praf
  • 200 gr. unt
  • 200 gr. zahar pudra
  • 200 gr. nuca de cocos
  • esenta de vanilie(dupa gust)
  • 1 foaie de napolitana
  • alune nesarate

Mod de preparare

Inainte de toate prajim usor alunele intr-o tigaie sau la cuptor, dupa care le lasam la racit.
Untul se freaca spuma cu zaharul si esenta de vanilie. Dupa ce  s-a format o pasta adaugam laptele praf, 100 gr. nuca de cocos si foaia de napolitana sfarimata. Se amesteca bine si se fac bilute de marimea unei nuci in care punem cite o aluna. Bilutele formate le dam prin nuca de cocos.


Bomboanele Rafaello se servesc la desert sau ca si gustare dulce.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori