Toata lumea cunoaste delicioasele bomboane rafaello. Urmarind reteta vei putea sa prepari si tu aceaste delicioase bomboane acasa.
Inainte de toate prajim usor alunele intr-o tigaie sau la cuptor, dupa care le lasam la racit.
Untul se freaca spuma cu zaharul si esenta de vanilie. Dupa ce s-a format o pasta adaugam laptele praf, 100 gr. nuca de cocos si foaia de napolitana sfarimata. Se amesteca bine si se fac bilute de marimea unei nuci in care punem cite o aluna. Bilutele formate le dam prin nuca de cocos.
Bomboanele Rafaello se servesc la desert sau ca si gustare dulce.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii