Briosele cu ciocolata si ananas sunt delicioase. Briosele sunt un mod rapid de a te bucura de ceva dulce.
Intr-un castron amestecam faina cu praful de copt si sarea. Intr-un alt vas amestecam ouale, apa, zaharul, iaurtul, laptele si sucul de lamaie. Mestecam pana cand zaharul este complet dizolvat. Incorporam amestecul de faina peste cel cu lapte si omogenizam usor. Impartim aluatul in doua parti egale. In primul bol punem ciocolata rasa pe razatoarea mica si omogenizam. Punem hartie de copt speciala pentru briose in tava, apoi punem aluatul (jumatate din forma, deoarece se va umfla). Daca nu avem hartie de briose, putem unge tava cu ulei si apoi punem din aluat. In aluatul ramas punem ananasul si dam formele la copt pana se rumenesc usor deasupra.
Lasam briosele cu ciocolata si ananas la racit si pudram cu zahar pudra.
Briosele cu ananas si ciocolata se servesc dupa ce s-au racit.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii