Omiduta este un fel de briose pe care le decorati cu bomboane de ciocolata, astfel incat sa fie cat mai atractive pentru copii.
Omiduta este un fel de briose pe care le decorati cu bomboane de ciocolata, astfel incat sa fie cat mai atractive pentru copii.
Intr-un bol se pun faina, zaharul, praful de copt si sarea.
Se amesteca oul, laptele si uleiul si se adauga peste faina. Se amesteca cu o furculita foarte usor,chiar numai pana e incorporata faina. Daca amestecati prea tare o sa aveti briose lasate si necoapte.
Se tapeteaza forma sau se pun foile pentru briose. Se dau la cuptorul preincalzit cam 25 minute sau pana cand iese scobitoarea curata. Se bate frisca si se adauga colorant alimentar pana obtinem culoarea dorita.
Se aplica frisca pe briose si se decoreaza cu bombonelele.
Se pun antenele.
Briosele se servesc cu bauturi racoritoare naturale, necarbogazoase.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Tarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniDovleceii sunt preferatele mele , am o gradina mica , dar dovleceii nu pot lipsii . Avand o recolta frumoasa m-am gandit sa...
Tocana de legume cu dovleceiPrima data separam galbenusul de albus. Incepem prin a bate puternic albusurile pana se fac spuma. Peste spuma de albus se...
Prajitura cu visineO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseUn ghiveci din legume si orez foarte delicios
Ghiveci din legume si orez
Comentarii
Adaugă comentariu