Briosele cu aroma de portocala sunt alegerea perfecta pentru un desert rapid si delicios.
Am bătut bine cele două ouă cu un praf de sare, zahărul şi zahărul vanilat. Apoi am adăugat untul, iaurtul, sucul de portocală, coaja de portocală.
Apoi am încorporat făina şi praful de copt.
Am pus aluatul în forma de brioşe, cu hârtiuţe speciale (dacă nu aveţi, ungeţi cu unt şi tapetaţi cu făină).
Cantitatea de compozitie este aproape perfecta ptr. o tava de briose.
La cuptor, 180 de grade, cam 15-17 minute, am verificat cu scobitoarea.
Gata!
Briosele cu aroma de portocale se servesc cu zahar pudra pe deasupra sau glazurate cu ciocolata.
Reteta de briose cu aroma de portocale a fost propusa pe forumul Culinar.ro de Andreea-Rodica

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii