Briosele cu kiwi si nuca de cocos sunt foarte usoare si aromate, potrivite si pentru copii. O reteta culinara ce va impresiona cu siguranta.
Preincalziti cuptorul la 180 de grade. Amestecati intr-un bol toate ingredientele uscate. Intr-un alt bol bateti oul impreuna cu frisca lichida si untul topit. Turnati ingredientele umede peste cele uscate si amestecati bine, pana cand compozitia se omogenizeaza.
Curatati si taiati in cubulete fructele de kiwi, dupa care adaugati-le in aluatul deja format.
Coaceti la cuptor pentru 20-25 de minute, pana cnad briosele devin aurii si trec testul cu scobitoarea.
Se presara niste fulgi de nuca de cocos deasupra dupa ce sunt gata.
Lasati briosele sa se raceasca putin inainte de a le consuma. Va sugerez sa le serviti cu cateva felii de kiwi proaspete. Se pot orna si cu migdale.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii