Briosele cu castane sunt aromate, pufoase si foarte usor de facut. Sunt gustarea perfecta pentru ceva dulce, langa o cana cu ceai.
Preincalzeste cuptorul la 180 de grade celsius. Mixeaza ouale pana devin pufoase, adauga zaharul pudra si piureul de castane si mixeaza inca doua minute. Adauga praful de copt si faina de migdale.
Pune in forme individuale de briose si coace pentru 20-30 de minute pana cand trec testul cu scobitoarea.
Lasa sa se raceasca si pudreaza cu zahar.
Obs: Daca nu gasesti in comert faina de migdale, poti sa le maruntesti cu ajutorul unui blender pana devin fine, dar nu pentru timp indelungat deoarece vor incepe sa lase uleiurile, dupa care le cerni.
Briosele cu castane se servesc ca atare sau langa o cana cu ceai cald.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii