Se freaca separat galbenusurile cu zahar (se subtiaza cu o lingura de apa calda) se adauga uleiul, ciocolata taiata in bucati mici, nucile maruntite,
Se freaca separat galbenusurile cu zahar (se subtiaza cu o lingura de apa calda)
se adauga uleiul, ciocolata taiata in bucati mici, nucile maruntite, rahatul si stafidele (optional), esenta de vanilie si coaja rasa de la o portocala.
Albusurile se bat spuma cu telul sau mixerul si se inglobeaza usor in galbenusuri. Se inglobeaza si faina.
Se pune compozitia in tava unsa cu margarina sau ulei si tapetata cu faina.
Se coace la cuptor, la foc potrivit 45 min.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii