Se freaca galbenusurile cu zahar, se adauga uleiul cate un pahar, laptele, mirodeniile, praful de copt, faina. Se pun albusul batut spuma si apoi umpl
Se freaca galbenusurile cu zahar, se adauga uleiul cate un pahar, laptele, mirodeniile, praful de copt, faina. Se pun albusul batut spuma si apoi umplutura. Se ung tavile cu grasime, se presara faina, se toarna jumatate de compozitie in tavi si dupa aceea se adauga o lingura de cacao, se amesteca bine, se toarna restul deasupra. Se baga la cuptor, se lasa usa intredeschisa. Dupa 10 minute se scot tavile si se cresteaza pe mijloc cu cutitul. Se baga la cuptor.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii