Usor de facut, pentru checul cu branza dulce aveti nevoie de 3 oua, 19 linguri de ulei, optsprezece linguri de lapte.
Pentru checul cu branza dulce, toate se amesteca bine, la urma se pun 18 linguri de faina si 2 plicuri de vanilie, apoi se tapeteaza o tava dreptunghiulara. Punem compozitia in tava, apoi, cu lingura, adaugam urmatoarea crema: 300 g branza, 2 linguri de gris, zahar dupa gust, 2 oua si un plic de vanilie. Dam la copt timp de 40-45 de minute. La sfarsit, dupa ce sa copt, o pudram cu zahar pudra.
Checul cu branza dulce este un desert foarte bun si se serveste pudrat cu zahar.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii