Usor de facut, pentru checul cu branza dulce aveti nevoie de 3 oua, 19 linguri de ulei, optsprezece linguri de lapte.
Pentru checul cu branza dulce, toate se amesteca bine, la urma se pun 18 linguri de faina si 2 plicuri de vanilie, apoi se tapeteaza o tava dreptunghiulara. Punem compozitia in tava, apoi, cu lingura, adaugam urmatoarea crema: 300 g branza, 2 linguri de gris, zahar dupa gust, 2 oua si un plic de vanilie. Dam la copt timp de 40-45 de minute. La sfarsit, dupa ce sa copt, o pudram cu zahar pudra.
Checul cu branza dulce este un desert foarte bun si se serveste pudrat cu zahar.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii