Checul cu cacao si branza este o reteta deosebita de chec. Il puteti servi ca si gustare dulce langa o cana cu ceai, il puteti pune si la pachet, cu siguranta odata ce-l incercati o sa-l si repetati.
Pentru aluat amestecati impreuna toate ingredientele, framantati-le cu mana. Aluatul obtinut presarati-l cu faina si intindeti-l cu sucitorul intre doua folii de copt, in forma dreptunghiulara. Aluatul intins trebuie sa fie mai mare decat tava.
Pregatiti tava pentru chec, tapetati-o cu folie pentru copt. Asezati aluatul in tava si lasati marginile sa atarne afara.
Pentru umplutura mixati branza impreuna cu galbenusurile si restul ingredientelor.
Mixati bine si albusurile (4 la numar) si apoi incorporati-le usor, amestecand de jos in sus in compozitia de branza.
Asezati jumatate din cantitatea de umplutura peste aluat, apoi un rand de biscuiti amaretii. Turnati si umplutura ramasa si apoi adunati marginile de aluat.
Dati la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 40-45 de minute.
Reteta de chec cu branza a fost oferita de Rodiva - for the love of cakes.
Serviti checul cu cacao si branza dupa ce s-a racit. Puteti sa-l serviti ca atare sau alaturi de fructe proaspete, sau poate cu o glazura de unt deasupra.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii