• mixati in bolul de plastic al robotului multifunctional Ankarsrum, cu ajutorul telurilor duble, albusurile spuma cu un praf de
• mixati in bolul de plastic al robotului multifunctional Ankarsrum, cu ajutorul telurilor duble, albusurile spuma cu un praf de sare, apoi adaugati zaharul pana obtineti o bezea
• bateti galbenusurile cu uleiul, putin cate putin, cu un tel
• amestecati galbenusurile cu bezeaua, amestecand usor, cu o spatula, de sus in jos
• amestecati faina cu praful de copt si puneti putin cate putin peste compozitia de mai sus
• tapetati doua tavi de chec cu hartie de copt si impartiti compozitia in mod egal
• puneti deasupra ciresele si coaceti checurile in cuptorul preincalzit la 180 de grade, pentru 45 de minute
• faceti testul cu scobitoarea si lasati apoi checurile la racit
• intre timp pregatiti glazura
• puneti la fiert sucul de cirese impreuna cu zaharul brun, iar cand clocoteste si zaharul s-a topit adaugati amidonul
• lasati pe foc mic pana se ingroasa putin, apoi lasati la racit
• mixati untul moale cu zaharul pudra tot in bolul de plastic al robotului multifunctional Ankarsrum, apoi adaugati crema de branza si 2-3 linguri din crema de cirese, in functie de cat de roz doriti glazura
• imbracati checurile cu glazura.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii